Närkamp med universums finaste


Jag skulle inte mammablogga. Och jag anser inte att jag gör det. Det här huset har bara fått en till drottning som får oss att konkurera om makten. I helgen strider vi ensamma men har hittills haft det lugnt och mysigt. Bra, jag har under den senaste veckan utvecklat en liten överkänslighet mot ekande gallskrik.

Istället för att långtidsplanera har jag nu börjat ställa mig frågan Vad har vi för ambitioner med den här dagen? varje morgon.  "Tentan är inskickad och du har fått en läkartid så slappna nu av i helgen" sa universums bästa mamma igår. Med en välbekant ton av att hennes ord är min lag - så jag lyder. Dagens ambitioner är storslaget hemmamys, adressera dopinbjudningar och slänga ett snabbt öga på nästa kurs. Det borde vi kunna ordna vilket humör den andra drottningen än besitter.

Kommentarer
Postat av: emelie

Hoppas drottningen håller ett glatt humör hela helgen :)

2011-02-19 @ 13:01:03
URL: http://makeitalone.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker du ska mammablogga. Eller, du har ju inte direkt nån kategori på din blogg alls, både lite foto, mode men mest skriver du ju om hur livet som Linda är. Och nu är du mamma. Så mig gör det absolut inget om du "mammabloggar" lite mer, är ju kul att läsa om hur livet som mamma som bryter mot mönstren (du förstår nog vad jag menar) är :)

2011-02-19 @ 15:10:06
Postat av: Fotograf MissJeni

Din mamma har så rätt, hoppas du får en mysig lördagskväll!

2011-02-19 @ 16:19:38
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: M

Tycker inte heller du mammabloggar - du bloggar som förut; om ditt liv. Å mini råkar ju va en del av ditt liv, så hon är ju med på ett hörn. En mammablogg handlar ju mest bara om barnet..Hoppas att allt är bra med er!

2011-02-19 @ 18:15:47
URL: http://tidvatten.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Vad mysigt att börja skicka ut dopinbjudningar! Jag har skickat ett mail till kyrkan vi vill döpa i, det är så långt jag kommit :)

2011-02-19 @ 22:08:41
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Men stackars liten då! Vet hur det skär i hjärtat att se dem ha så jobbigt.Vi började med att ge Minifomdroppar innan varje måltid, det tar dock två-tre dagar innan effekten blir som bäst sa dom på BVC. Efter en vecka la vi även till Sempersdroppar som hon får en gång om dagen. Och peppar peppar så verkar det hjälpa! Även om vi får små bakslag ibland, men det är inte alls som förrut då det var varje dag och natt...Tror även att det vart extra mycket skrik för att hob var i ett utvecklinssprång. Hade inte alls hört om det innan men så blev jag tipsad av en tjej att läsa om det och det verkar stämma bra jämfört med hur gammal hon var. Har du hört om det? Annars läs här (http://www.familjeliv.se/Foralder/Wiki/a190.html)Oj nu blev det långt inlägg här. Jag hoppas det blir bättre för er snart. Och du är grym som orkar med, för det är jobbigt även för oss stora.Kramar!

2011-02-20 @ 19:53:36
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Ja, vi har kört med NAN 1 från början. Eftersom det fungerar bra så vill vi inte chansa och pröva nåt annat.På BVC sa dom till mig att Sempersdroppar redan finns i sempersersättningen så de ska man bara ge om de får Néstles ersättning... Så du kanska ska höra med erat BVC innan ni börjar med dropparna om ni nu redan använder Sempers ersättning. För säkerhetsskull tänker jag :)Kram på er!

2011-02-20 @ 21:27:44
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Hur klarar du av att inte mammablogga??? Finns ju inget mysigare än att få läsa om och dokumentera vad som händer med de små =)

2011-02-21 @ 07:28:00
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0