En sista återhämtning

Jag är en av alla dem som påverkas starkt av solen. Jag blir glad och lyrisk precis som många andra svenskar så fort våren kommer. Men jag blir även oinspirerad av kraven och stressen som följer med bland oskrivna regler om att man bör vara ute i farten och beundransvärt lycklig så fort solen skiner. 

Jag drar därför lättnadens suck åt regnet som faller idag. Jag får med det en naturlig anledning att sömndrucket ligga under täcket länge och pyssla hemma. Hela dagen. Jag måste samla kraft intalar jag mig. Kraft inför vardagslivet med tågresor och civilrätt som rullar igång imorgon.

Jag har plockat fram akvarellerna igen. Obotligt inspirerad efter påskens bästa kväll som igår spenderades i en mysig lägenhet bland levande ljus, stafflier, varma färger och andliga diskussioner. Bara i en sån atmosfär känner jag mig riktigt hel - utblommad. Förstår ni hur slitsamt det är att vara veckoakademiker?

 

                          Avslutningsvis, jag lyssnar på Benny Haag på Nyhetsmorgon. Han är fantastisk.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Tack! :) 'Lilla' lillasyster.. när hann hon bli så stor?

2010-04-05 @ 11:00:37
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: sadia

du skriver så himla fint :)

2010-04-05 @ 12:45:52
URL: http://sadia.blogg.se/
Postat av: ellinore sånge. (highfive.blogg.se)

tack :) btw, du är grym på att fotografera!

2010-04-05 @ 13:20:39
URL: http://highfive.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

jag håller med om att det blir väldigt många måsten på vårkanten och sommaren. Man MÅSTE ta vara på vädret, MÅSTE hitta på saker. Det är skönt att sova länge och stänga ute alla måstensom under höst och vintertiderna. Men visst kan man göra det ändå, man MÅSTE ingenting :)

2010-04-05 @ 13:22:44
URL: http://jeni.blogg.sei.blogg.se/
Postat av: Ronja

Fina.. Jag har varit väldigt inaktiv på internet under påsken, det har varit så mycket annat.. Men imorgon, prefekt.. Klockan när? Och var? Fika är gott, jag gillar också fika. Promenad är mysigt, men av dagens väder att döma så tror jag vi får satsa på en fika. <3 :)

2010-04-05 @ 15:53:38
URL: http://ronjalindhe.blogg.se/
Postat av: sara

heej. vad mysigt med en långpromenad. det ska vi också ta oss en nu alldeles strax. men visst var det kallt i lördags? och idag också. usch och fy. jag hänger inte in vinterjackan än, det är en sak som är säker.

bullarna blev jättegoda, by the way. ibland får man ett litet ryck och det är ju perfekt när baket blir som man tänkte sig! ;)



ps. åh, vad roligt. du kan skicka bilderna till [email protected].



ha en mysig måndag nu!

stor kram!

2010-04-05 @ 16:04:34
URL: http://smuls.blogg.se/
Postat av: Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Åh, ska du säga fina!



Det är precis som du skriver, att när det regnar har man liksom en anledning till att sitta inne och ta det lugnt. Jag föredrar solsken, men på så sätt är regn mysigt :)



Hoppas du har det fint!

2010-04-05 @ 16:20:08
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Postat av: sara

hej igen. jag sitter med alla kommentarer från förra veckan. inte så smart att samla allt till kvällen innan jag ska börja jobba igen. men så hittade jag en till från dig om nagellacken jag lade ut i torsdags. så nu svarar jag på den i efterhand. ;)



visst var det cerise:a (tycker vi kan stava så) snyggt! det var min favorit också.



hoppas du får en bra tisdag imorgon! jag längtar till lördag. det ska bli så roligt!



stor kram!

2010-04-05 @ 19:45:36
URL: http://smuls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0