Utkast: Juni 5, 2011

Det är väl känt vid det här laget att jag inte klarar sommarstressen den här tiden på året. Gatorna i stan ångar likt ett mindre helvete och folk blir obegripligt hysteriska. Man ska älska ljuset, vara i farten och helst överjävligt lycklig. Jag drar mig gärna undan och gör på eget vis. Därför har det varit underbart att spendera tiden i stugan vid vattnet. Inte en människa och svala vindar från kluckande vatten.

Jag minns att jag satt på bryggan förra året och funderade över hur livet skulle se ut nästa sommar. Ja, funderingarna hängde tydligen med en bit in på vintern också. Nu är vi här och med lyckan i bröstet kan jag garantera att livet, kärleken och mini inte kunde vara mer självklar än så här


Det jag egentligen ville ha sagt med det här inlägget är att man kan göra så mycket annat mysigt än att blogga vissa dagar. Jag antar att jag kommer lämna några rader när jag känner att jag har något att berätta. Avkodat som kodat. Jag hoppas ni alla har det underbart.

Kommentarer
Postat av: Melanie

Javisst är det så:)

2011-06-05 @ 10:45:56
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

Jag har knappt tid till att blogga under sommaren, det finns så mycket annat fint som pockar på min uppmärksamhet. Inga måsten, inge tvång utan bara underbara bröllop och fantastiska vänner.

2011-06-05 @ 14:29:07
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: AnnaMalin

Skönt att njuta av lugnet vid stugan och prioritera det du känner för! Vi har också varit en del vid J's föräldrars stuga och fått njuta av lugn och ro, väldigt skönt :-) Och skönt att inte se bloggandet som något måste - tänker samma här och gör det när jag känner för det ;-)Må gott!! Kram

2011-06-05 @ 22:40:34
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Postat av: Madde

åh, vilken söt bild:)

2011-06-06 @ 21:08:05
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/
Postat av: Killmamman

gör du rätt i, njut av sommaren. vacker bild :)

2011-06-12 @ 17:28:27
URL: http://killmamman.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0