Där rosor aldrig dör

Nu ska vi se om jag lyckas få till några rader. Mini har varit otroligt mammig de senaste och en riktig rollercoaster i humöret. Det är allt från att skratta högt till att i nästa stund kasta sig bakåt och skrika när hon får fel leksak. Jag misstänker att jag får handskas med precis den envishet och beslutsamhet som jag förtjänar. Så när hon har somnat om kvällarna andas jag ut för en stund och värdesätter egen tid. Som ikväll när ljusen är tända och hemmet i sin ordning så passar jag på att lyxa med godis och shopping. Jag förtjänar det.



Jag har känt mig lite sinkad idag och har fått kämpa litegrann för att förlika mig med det, nu när livet är så fantastiskt som det faktiskt är. Men det är väl sådär ibland när man stannar upp och hinner känna efter. Man förnimmer det som puttrar under ytan. Och det räcker med att se en söt liten tant. För att förvandla en vilande saknad till något oändligt starkt och genombrytande. En del av mig blir kvar bland minnena, resten lämnar lite kärlek och flyter vidare.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Du förtjänar det verkligen. Varenda minut, krona och kalori utav det ;) Skönt att höra att du njuter till fullo av din mammaledighet/sommarlov iaf! Kram

2011-06-01 @ 23:29:03
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Mikael

Ja, tiden den springer iväg. Ibland måste man stanna upp för att minnas tillbaka. :)

2011-06-02 @ 16:38:14
URL: http://nufan.webblogg.se/
Postat av: emelie

Du förtjänar verkligen all lyxtid du kan ro åt dig.

Stor kram!

2011-06-02 @ 17:06:13
URL: http://makeitalone.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

hon kanske är som sin mor var när hon var bebis? ;)

2011-06-02 @ 21:47:59
URL: http://jeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0