Mitt i livet

Ni får ursäkta min frånvaro och hålla till godo. Än har jag inte lyckats få ordning på livets alla pusselbitar. De blir de största och mest färgglada som får uppmärksamheten. Jag är helt förälskad i mini och när hon tar en powernap från kramar och mjukt prat så passar jag på att ägna mig åt kurslitteratur.

Så fort vi hanterar de rutinerna med en självklarhet så ska jag nog lyckas peta in några ord i bloggen med. Jag kommer ofta på mig själv med att vilja sätta ord på så mycket. Om nätterna när livet känns sådär stort finns alla ord på lager så självklart. Men så fort jag försöker få ner dem någonstans försvinner de lika snabbt som de kom. Ni känner säkert till fenomenet.

Därför kommer jag att citera Karin Jidhe nu, som även hon lever i bebisbubblan men hamnade där någon dag före mig. Hon lyckades så fenomenalt att sätta ord på det som jag inte lyckades med. I all sin enkelhet, dessutom.


"[...] jag tycker om att arrangera blommorna, och gå runt här hemma och plocka och fixa. För att jag vet att det är temporärt, även detta. Och därför kan jag njuta av det.

[...] Man behöver det stora livet. Man behöver känna vinden i håret. Men man behöver också det lilla. Som värmen av en nybadad baby i min famn, eller doften av färska snittblommor, i mitt hem. De står några dagar och pryder fönstret – man har aldrig så mycket blommor hemma som första veckan med en nyfödd. Sen vissnar dom, och veckorna går, och babyn växer ur sina små kläder, och nästa kapitel börjar. Och det är nog därför jag njuter så mycket av att arrangera de här blommorna. Just nu, mitt i livet."

Det är ju så vackert att hormonerna i en nybliven mammakropp får frispel. Och med ekot efter de raderna, så inser jag att jag aldrig någonsin har älskat livet såhär mycket.


Kommentarer
Postat av: Lotte

Vad fint! Det ändrar säkert hela ens liv! Lycka till med de kommande, spännande veckorna!! Ser fram emot fina texter när du hittat rutinerna i det nya livet!

Har förresten bytt bloggadress!

2011-01-30 @ 15:59:41
URL: http://kunterbunt.blogg.se/
Postat av: a g n e s [ f o t o & v a r d a g ]

Sååå fint inlägg, bild och fina ord. grattis till lillan :)

Kram!

2011-01-30 @ 16:05:18
URL: http://jagagnescecilia.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det låter underbart! Hoppas allting är bra med er!

2011-01-30 @ 19:08:00
URL: http://emptypages.blogg.se/
Postat av: M

Älskade vän, är så glad för er skull! Tänker på er varje dag <3

2011-01-30 @ 19:45:22
URL: http://tidvatten.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Tack så mycket vännen. Känns redan bättre tack och lov :)



Kramar till dig och din lilla mini

2011-01-30 @ 22:23:22
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: en liten bildblogg av felicia karlström

Åh jag är så glad för din skull <3 Hälsa lilla mini!

2011-01-31 @ 10:54:23
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/
Postat av: emelie

Låter helt fantastiskt i mina öron!

2011-02-01 @ 15:03:23
URL: http://makeitalone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0