Nu spelar ingenting nån roll


Jag vaknade upp till 10 minusgrader, frost i träden och kvittrande fåglar idag. Trots några väldigt fina dagar i ryggen så har jag mellan kaffekopparna med fina människor lyckats snubbla över småsintheten när den är som värst. Jag måste erkänna att det inte riktigt fanns energi till det och den annars så starka motståndskraften lyckades glappa en aning.
Så efter frukost och en stund framför kursböckerna pälsade jag på mig för en rensande promenad. Alltid lika effektivt, tänker jag nu när jag återigen landat i soffan. Jag gör mig en lugn eftermiddag idag med te och tända ljus. Man kan nog påstå att den sprudlande energin vilar idag.

Kommentarer
Postat av: sara

tack sötis! jag håller tummarna för mig själv. ;)



vilka fina örhängen förresten. :D

2011-01-13 @ 14:07:12
URL: http://smuls.blogg.se/
Postat av: Hanna Z

Ja det stämmer bra, bättre hade det ju inte kunnat bli:) Så får nog ta och beställa ett par såna och hoppas att han hinner växa i dom:)

2011-01-13 @ 14:39:27
URL: http://hannaz.se
Postat av: emelie

Åh, den har jag också försökt. Jag lekte till och med ninja - Smög ner handen i hans mjukisar när han stod och lagade mat, tog hans telefon utan att han märkte det och skulle överraska honom med en fin bakgrundsbild på mig.



1,5 timme senare ger jag upp - hans telefon klagar på att bilderna är förstora att ha som bakgrundsbild, oavsett hur liten jag än gör den. Haha! Men han har en fin startbild på mig iallafall, ifall han skulle stänga av den och sedan sätta på den igen ;)

2011-01-13 @ 14:52:38
URL: http://makeitalone.blogg.se/
Postat av: J

Haha, jag kommer hela tiden på mig själv med att önska att alla jag känner ska gå 3 veckor över tiden, få fruktansvärda förlossningar + akut kejsarsnitt- DÄR kan vi snacka missunsamhet. Jag tror att du är chill i jämförelse :).

2011-01-13 @ 15:37:32
URL: http://welcometothedollhouse.blogg.se/
Postat av: PICTURES BY FELICIA KARLSTROM

svar: åh tack så mkt sötnos :)



du är sååå fin i lugg ska du veta ;) och hoppas din förlossning går toppen när det sker ♥ håller tummarna för dig!

2011-01-13 @ 23:06:13
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/
Postat av: Malin

finaste du!

2011-01-14 @ 02:10:11
URL: http://malinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0