Vecka 39 och ljummen start på nya året


Vid tolvslaget beskådade jag fyrverkerier från ett vardagsrumsfönster med en känsla av att det är nu livet börjar. Det var vackert och jag var glad.

Idag vaknade jag med lite kvalmig luft i bröstet som jag försökt råda bot på genom att städa ut julen och släppa in nollgradig men frisk luft. Nej, inget vidare rus under årets första dag. Men jag tänker faktiskt tillåta mig själv att vara hängig och taggig idag.

Det börjar bli frustrerande med en medicinboll på magen och ocharmigt färgade ringar under ögonen. Det börjar bli otroligt segdraget att inte veta hur livet ser ut från dag till dag. Det börjar kännas svårmodigt att inte veta hur jag ska förhålla mig till pluggandet och vad som bör prioriteras. Kort sagt - Jag har tröttnat på att gå på halvfart hand i hand med Herr Ovisshet och kommande veckor känns som en mindre evighet.

Kommentarer
Postat av: M

Det är fascinerade att du gång på gång lyckas skriva så att man blir berörd. Här har heller inte vart något vidare "rus".. Det mesta har kännts relativt avslaget och soffan har varit väldigt inbjudande. Trots årsdag med hjärtat. Ibland får man släppa "kraven" och inse att det är det lilla som ändå är mest uppskattat i längden..

2011-01-01 @ 17:46:18
URL: http://tidvatten.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Finfina magen! Förstår att det är frustrerande att inte veta. Känner samma lika här! Det enda man vet är att det snart är dags... Vi får peppa varandra :)



Kram och gott nytt år på dig!!

2011-01-01 @ 21:19:11
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Clara

Herr Ovisshet suger kan man säga men när det väl är på gång glömmer man all den där väntan! Åh du väntar på något så otroligt spännande, jag är lite avundsjuk! stor kram

2011-01-02 @ 13:10:15
Postat av: emelie

Jag hoppas att det inte är alltför lång tid kvar nu, för dig och mini. God fortsättning!

2011-01-02 @ 15:02:20
URL: http://makeitalone.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag håller alla tummar för dig det här året och med det nya livet du har i magen :)

2011-01-02 @ 15:54:26
URL: http://eluaan.blogg.se/
Postat av: D A H L È N

sv: Tack så mycket, de blev riktigt bra :)



Vilken fin mage du har! Gravidmagar är nog de finaste som finns :)

2011-01-05 @ 23:24:33
URL: http://carolinedahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0