Ibland får jag inte ner det förrän dagen efter


Igår kl. 10:15

Jag har blivit en mästarinna på snabb make up och hårfix de senaste elva veckorna. Hej, vad det går. Idag var jag som vanligt effektiv, jag smög rekordtyst, bebisen sov fortfarande och jag vågade tänka tanken på en lugn stund med kaffe i soffan. En sekund senare: känslan av att misslyckas totalt med att kväva en hostattack.

Igår kl. 17:40
Jo, jag är nog en av dem som sväljer för mycket luft för att slippa undan diskussioner där man ändå bara skulle stånga sig blodig. Varför försöka få in en fyrkant i en cyliner, onödigt slit. Men jag antar att även jag har en gräns. Att jag dessutom (efter den där hostattacken) hade sjungit barnvisor för en skrattande mini och satt mig på tåget med tunga steg gjorde säkert inte en sån situation enklare.

Idag kl. 08:25
Godmorgon. Idag är vi lediga. Regn-och-gråmulet-lediga. Det blir inomhusmys, all over. Kanske att vi tar en sväng till mitt childhood för att hänga med mormodern. Och kanske att jag under en av de där powernaparna tar mig igenom lite text. Och städar. Och rensar garderober. Och vattnar blommorna. Casual day to come.

Kommentarer
Postat av: Fotograf MissJeni

Tycker det är väldigt inspirerande att läsa om din vardag med mini. Allt från att kväva hosattacker till bebis skrik. Jag hoppas ni får en fin dag!

2011-04-05 @ 14:42:30
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: emelie

Hihi, det där med att supersmyga och typ sluta existera på morgonen har jag slutat med då jag vet att jag alltid failar i slutändan ändå av olika anledningar.. Men det är klart, jag har ingen liten mini att smyga för ;) Bara en suuuuuuperförkyld sambo - han klarar av att bli väckt! ;)

2011-04-06 @ 13:24:28
URL: http://makeitalone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0