Like ladies do


Ladies night och en girls night out i vackra Göteborg var utan att överdriva årets bästa. Showen var het och vi likaså. Jag kände mig otroligt nöjd med livet medan vi ramlade runt på kullerstensbelagda gator och vad klockan slog när vi var tillbaka på hotellet förblir en hemlighet.

Ibland känner jag mig så otroligt rik. Idag, till exempel. Jag har äntligen hamnat på rätt plats vid rätt tillfälle. Jag har en fin familj. Så otroligt vackra vänner. Fina minnen. En soffa att krypa upp i och ljus att tända när vardagen gör mig trött. Jag fick min första hemtenta utdelad idag. Så om jag sluter mig i mitt skal i några dagar, så vet ni.

Och ja, jag saknar faktiskt bloggen som bollplank åt mig själv och att ha ett lager fotografier att dela med mig av. Men. Vi hörs när vi hörs, helt enkelt. Ikväll dricker jag te och förlorar mig i Twilight-filmen. Som så många gånger förr.


Kommentarer
Postat av: MissJeni

Åh, jag var sååå nära att gå på en ladies night här hemma, meeeen det får bli en annan gång :) Härligt att det blev en toppenkväll!

2009-10-20 @ 20:05:40
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Linda

Hellre sällan än aldrig :)

2009-10-20 @ 22:14:01
URL: http://skriftform.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag kan inte säga annat än att du är en sån underbar människa. Önskar jag hade känt dig bättre.

2009-10-21 @ 22:30:42
URL: http://loajjs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Var också på ladies night för några veckor sedan i Stockholm, vilket kväll.. Har minsann redan bestämt att jag måste dit nästa år, haha.. Jag hör av mig imorgon eller på lördag sötnos så hoppas jag att vi kan planera något. STOR KRAM, du är så bra!

2009-10-22 @ 21:46:35
URL: http://ronjalindhe.blogg.se/
Postat av: Emelie

var ett tag sen jag var inne här, ser att du gjort om (: fint det var. Lika fint som alltid.

hoppas allt är bra med er (:

2009-10-24 @ 16:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0