Söndagsbryderier

Jag har varit helt otroligt trött idag efter en riktig insomnia, nattgnissel från mini och en tidig morgon. Resultatet blev ett riktigt hållkäftenhumör. No worries, mini är för söt och alltid på min sida. Nånstans där borde jag stannat under täcket idag eller åtminstone övat mina färdigheter i att sova en stund på dan'. Men nej. Istället har jag förpestat luften i min omgivning och slamrat hårt i dörrar och kastruller. (Men faktiskt varit söt och vid ganska gott mod när vi tog en söndagsfika i naturen hela familjen. Mormodern inräknad.) Men det här duger inte. Idag är det jag som bäddar ner mig tidigt. Ja, jag ska nog leta fram en ny bok och läsa i takt till minis snarkningar.

 

 Keep on shining, Linda. Keep on shining.


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har varit på liknande humör idag. usch.

2011-07-03 @ 21:03:51
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag vet att jag sagt det förut, men du har förjävla snygg stil! Utan tvekan. (Och det säger jag i ärlighetens namn och inte som ett försök att bättra på hållkäftenhumöret) ;-)

2011-07-03 @ 21:59:41
URL: http://Loajjs.se
Postat av: Fotograf MissJeni

Jag känner igen det där, blir likadan fast inte när det gäller sömn utan mat. Så när jag börjar bli grinig och less brukar folk ge mig mat :P

2011-07-05 @ 14:29:33
URL: http://jeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0