Har någon sagt vart vi ska?

Då ska vi se. Med Winnerbäcks Daugava i öronen sitter jag på tåget som ska ta mig någonstans framåt. Skivan andas höst och jag skriver från en klurig Iphone.

Jag hade en fantastisk kväll igår. Det blir varmt i hjärtat av att se hur människor fortfarande jobbar för ljuset. Och var så snälla, prata inte politik med mig på ett tag om vi tycker åt helvete olika. För första gången någonsin så tror jag verkligen att graviditetshormoner är helt livsfarligt. Likaså nervösa sammanbrott.

Om jag kommer dit igen, har du en plats där jag kan vila? Sjunger Winnerbäck. Jag tar upp en bok för att läsa. Ska på tribute to Queen med brudarna ikväll. Det blir fantastiskt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Du e la för skön =) Japp gravidhormoner ÄR livsfarliga =D

2010-09-22 @ 10:33:42
Postat av: Fotograf MissJeni

Hoppas du få en trevlig kväll!

2010-09-22 @ 12:19:17
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: emelie

I mina öron låter det som en perfekt höstkväll :)

2010-09-22 @ 12:33:53
URL: http://makeitalone.blogg.se/
Postat av: karolin

Hej! Nu var det typ en vecka sen du kommenterade inne hos mig men jag har fullt upp att jag blir lite seg på att svara haha! Bättre sent än aldrig :)



Ja, jag pluggar med en liten en (9 månader för att vara exakt) och det fungerar jättebra. Iallafall så länge man har en pappa till barnet som är med på noterna. Vad kul att det finns fler som vill göra samma sak, ibland känner jag mig helt onormal som inte dögärna vill vara hemma med barnet heeeeeela dagarna. Men jag behöver verkligen min egen grej så skolan är perfekt som omväxling :)



När ska du föda?

2010-09-22 @ 19:20:08
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: langtaefterliv

Fin blogg, härligt att läsa om blivande föräldrar som klarar att hålla huvudet kallt så att säga. Det är ingen idé att lyssna på andra än sig själv, människor har så mycket åsikter när det kommer till föräldraskap! Önskar dig en fin helg!

2010-09-23 @ 08:18:49
URL: http://langtaefterliv.blogg.se/
Postat av: PICTURES BY FELICIA KARLSTROM

så fint ;) hoppas du haft en underbar torsdag!

2010-09-23 @ 22:59:34
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0