En sång för vår elit

Då var det dags igen
att sjunga på melodier som sedan länge borde varit glömda
och fundera över en tid som ingen vet någonting om
Det är en smula underligt
att fortfarande befinna sig i samma känsla då och då
Trying hard to capture the moment
this morning I don't know




Jag har promenerat på stan i regnet. Sick-sackat mellan vattenpölar, ätit på stammisstället och lett finurligt när ägaren sneglade och utbrast att han måste få gratulera. Och så har jag druckit kaffe med min morfars syster och tittat på fotografier från en svunnen tid. Minnen i svartvitt, det är vackert. Under kvällen var jag nog den enda i småstan som trotsade stormvindarna för att gå en promenad. Ibland behöver man blåsa rent. Det drabbar väl alla.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag lyckades vara en av de sju i klassen som fick högsta betyg. Helt galet bra. Riktigt lycklig. Som ja slet och kämpade. Så det var roligt. Gulligt att du frågar :)

2010-10-27 @ 20:58:43
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Ina

Jag kan tänka mig det. Speciellt nu när lönen precis funnit din plats på kontot också. Men kul kommer det nog bli trots allt. Fick du med dig en massa hem? Något åt lillen/lillan? :)

2010-10-27 @ 21:06:43
URL: http://meraina.blogg.se/
Postat av: M

En promenad i stormvindar ska de mycket till för att jag ska trotsa. Då stannar jag helst inomhus faktiskt. Ingenting för mig. Hoppas allt är bra med dig och du njuter av dina lediga dagar.

2010-10-27 @ 21:51:29
URL: http://tidvatten.blogg.se/
Postat av: Madde

Sv:Tack så mycket:) Kul att få sin egen bild på canvas:) Hoppas den gör sig bra på väggen bara;) Ha en underbar kväll gumman.

2010-10-27 @ 22:36:19
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/
Postat av: M

När jag inte kunde somna igår låg jag och tänkte på hur fort tiden går. Jag minns det som igår - när du fyllde år förra året och publicerade ett kollage med kort på vad du fått. Nu har du redan fyllt år igen. Tänk vad mycket som har hänt. Hoppas vi hinner ses snart.

2010-10-28 @ 15:12:50
URL: http://tidvatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0