Communication

Jag hörde någon nynna morgonstund har guld i mun från trapphuset.


Själv nynnar jag på Angel av Aerosmith och försöker komma i fatt livet. Punchlines, två trappor upp och vinylskivor är för evigt för mig. Det är som en vals för satan. Men jag försöker se stort och få stavelsen i någon annans pupiller att förvandlas till något slags hopp.

Sommarlov är vackert. Än har jag inte tagit mig för någonting. Jag inväntar dagar med mer kraft. Då ska jag promenera stan runt, baka hundratals kakor, ha pick-nick i parken, måla i naturen och åka ut på egna hemlighetsfulla äventyr.

Jag ska jobba en stund i eftermiddag. Jag tycker om det. Att hälsa glatt och måla glada ansikten mellan kunderna. Idag ska nallar och blågula snören få göra sitt misstänker jag. Studenterna springer ut imorgon. Louise är en av dem så imorgon samlas la familia. Det är märkligt det där, hur dagarna går medan jag är kvar någon annanstans.

Ps. I love you.

Kommentarer
Postat av: sara

:) Jag åker till Danmark ons-fred (skrev det på Facebook men du har nog missat, hihi) men jag tar gärna en fika i början på nästa vecka istället. Eller kanske i helgen. Om det är fint väder på söndag kan vi ju kanske ha picknick eller något.



Kram

2010-06-08 @ 10:01:02
URL: http://smuls.blogg.se/
Postat av: Sara

Njut av sommaren Linda! Det låter som att du har en bra tid framför dig med tid att reflektera. Ibland behöver man komma ikapp med omgivningen när man har haft fokus på något annat ett tag.

Kram

2010-06-08 @ 10:17:33
URL: http://saraleverin.blogg.se/
Postat av: Madde

Tack detsamma, det förtjänar du:)

2010-06-08 @ 11:56:04
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/
Postat av: Jenny Eriksson

låter som fina planer för sommaren :)

2010-06-09 @ 11:51:40
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0