Fredagsuppdagelse

Som så många kvällar förr har jag gjort ett hav av värmeljus i lägenheten, kopplat in spotify och lagt mig raklång på golvet. Jag skulle vilja berätta för er vilken som är min favoritlåt just nu. Jag funderar lite och inser att det finns så många. Jag kommer på mig själv med att nynna på Europe's I'll cry for you lika ofta som jag hör melodin till Skid Row's I remember you i huvudet och Starlight av Muse ger mig alltid rysningar. Hela jag är full av musik den här hösten. Eller så är det musik som är full av mig. Den här hösten.

Varje morgon när jag vaknar så har det hänt något nytt med mig. Ja, det känns så. Jag andas friskare luft. Mina fotsteg känns lättare. Och mitt synfält känns klarare. Filtrerat. Det är fantastiskt. Är det såhär livet ska kännas? I så fall så är det ballt att vara människa.

Min kreativitet har fått ta ett steg tillbaka. Kameralinsen dammar igen och penslarna torkar. I skuggan av en ny period i livet. Men det gör ingenting, jag kommer igen. Senast ikväll var jag ett klick ifrån att radera den här bloggen. Den här identiteten. Jag insåg sen att mina lines måste få rum. Nånstans. Annars blir jag svartvit. Så, jag hänger kvar lite till. Igen. Bara så ni vet.

Kommentarer
Postat av: Ronja

Hade du försvunnit så kan jag med handen på hjärtat säga att min största inspirationskälla hade försvunnit och såäven den styrka dina ord ibland utstrålar, jag hoppas att du hänger kvar länge. Hoppas att allt är bra & att vi ses snart. Hur ser helgen ut? :) stor kram!

2009-10-09 @ 23:14:56
URL: http://ronjalindhe.blogg.se/
Postat av: Linda

Hellre ha dig här sällan än aldrig. Och, jag håller med förgående talare.

2009-10-09 @ 23:29:08
URL: http://skriftform.blogg.se/
Postat av: Petra

Hade du tagit bort bloggen tror jag att du hade ångrat dig senare. Alltid kul att kunna gå tillbaka till och se vad man skrivit under ett visst tillfälle i livet, känslan kommer liksom tillbaka då. :) Så även om du slutar skriva, ta inte bort den tycker jag. Man vet aldrig när man får lust att läsa eller börja skriva igen.

För övrigt är din blogg underbar!

2009-10-10 @ 08:43:18
URL: http://petray.blogg.se/
Postat av: Marlene - Mamma till Ned

Gillar också den där musiken! :)

Hoppas allt går bra för dig med pluggandet. Kram

2009-10-10 @ 09:51:03
URL: http://smarlene.blogg.se/
Postat av: Frida

älskar det nya i headern! :)

2009-10-10 @ 10:19:14
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Postat av: MissJeni

Åh, jag hade då blivit lagom nere om jag insett att din blogg inte fanns längre! Men ärligt så har tanken slagit även mig. Vad är hemligheten med att vakna och något nytt har hänt? Jag vill också ha den känslan! :)

2009-10-10 @ 13:50:57
URL: http://jeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0