Torsdagskram

Jag sparkar höstlöv. Fångar nya kunskaper. Njuter av nya vänskapsband. Förlorar mig i musik. Kramas. Umgås med familjen. Dricker te med bästa vänner. Jobbar i butiken några timmar då och då. Processar. Det är en skön höst. Jag älskar varje minut och alla insikter.

(Min familj har gjort en Lex-Sara anmälan mot en personalgrupp på min mormors äldreboende. Utredningen är färdig. Två av fem är omplacerade. Igår satt vi i möte. I första hand var jag där som barnbarn. I andra hand som socionomstuderande. Jag åkte dit för att försöka förstå etiken. Jag åkte därifrån med oförändrad inställning och en insikt om att jag själv kommer bli en strålande chef en vacker dag.)


Nästa vecka får jag min första hemtenta. Jag förlitar mig på.. mig själv. Därför har jag lagt undan böckerna idag och tagit med duntäcket in till soffan, plockat fram bra filmer. Jag är så värd det. I helgen åker jag iväg på ladies night med mina bästa vänner. Livet är härligt.

Kommentarer
Postat av: Monica

Du är så värd en soffdag! Ska bli kul till helgen! :)

2009-10-15 @ 11:59:37
Postat av: MissJeni

Din tillvaro låter så otroligt lugn och harmonisk. Hoppas att din mormor får bättre vårdare nu!

2009-10-15 @ 13:35:38
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag är livrädd för att jag ska bli kraftlös när jag blir gammal, att inte kunna bo ensam och ta hand om mig själv. Jag blir rädd av bara tanken på äldreboende. Jag håller en tumme för dig. Du är bra, riktigt bra.

2009-10-15 @ 16:39:39
URL: http://skriftform.blogg.se/
Postat av: Ronja

Din mormor ska vara glad att hon har både dig och din kloka mor och jag hoppas att hon efter ert engagemang får den vård hon behöver och är värd. Dessutom är jag troligtvis lika övertygad som dig att du en vacker dag kommer att bli en fantastisk chef (och de som är "under" dig ska vara glada), för det är precis vad du är.. och bra, så bra är du. Vi ses snart, KRAM!

2009-10-15 @ 19:38:15
URL: http://ronjalindhe.blogg.se/
Postat av: Malin

Du är så duktig som engagerar dig.. Och jag skulle då inte tacka nej till att ha en chef som dig en vacker dag :) Kram!

2009-10-16 @ 06:30:44
URL: http://malinan.blogg.se/
Postat av: Daniel

Du får alla tummar upp för första bilden. Otroligt mjuk men hårt i vekligheten. Skit snyggt!

2009-10-16 @ 08:05:30
URL: http://www.jdsight.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0